3 thoughts on “Om museet”

 1. Hello,
  My name is Greg Siragusa and I have visited the Spejdermuseet in Aarhus in 2013 while here on business from Milwaukee, Wisconsin, USA. It was. Saturday morning and I met Asger Jensen; he generously shared some Scout Stamps with me.
  I am a Scouter Committee member for Boy Scout Troop 136 in Genesee, Wisconsin.

  On this trip I brought with me 2 bags of assorted Scout badges from my Scout Council and would like to donate them to the museet. My schedule is that I am here all week and could drop the badges off at the museum. Is this possible? Alternatively, I could either mail them, or just drop them off at the door of the museum (would they be safe?).
  My cell phone number is +1-414-313-2697 or email is siragusag@bellsouth.net. My hotel,is the Radisson Blu, so I am not far from the museet.
  Spejder hilsen,
  Greg Siragusa

 2. Hej,
  Mit navn er Greg Siragusa og jeg har besøgt Spejdermuseet i Århus i 2013, mens her på business fra Milwaukee, Wisconsin, USA. Det var. Lørdag morgen, og jeg mødte Asger Jensen; han generøst delte nogle Scout Frimærker med mig.
  Jeg er en Spejder udvalgsmedlem til spejder Troop 136 i Genesee, Wisconsin.

  På denne tur bragte jeg med mig 2 poser assorterede Scout badges fra min Scout Råd og vil gerne donere dem til museet. Min tidsplan er, at jeg er her hele ugen, og kunne falde badges ud på museet. Er dette muligt? Alternativt kunne jeg enten mail dem, eller bare slippe dem ud på døren af ​​museet (ville de være sikker?).
  Mit mobiltelefonnummer er + 1-414-313-2697 eller e-mail er siragusag@bellsouth.net. Mit hotel, er Radisson Blu, så jeg er ikke langt fra museet.
  Spejder hilsen,
  Greg Siragusa

 3. Kære spejdermuseum.

  Jeg skriver til jer på vegne af DDS Balle Gruppe. Vi var på Spejdernes Lejr i sommers og var i løbet af lejren nede at prøve jeres fantastiske aktivitet, for at få jeres spejdermuseum mærke. Vi var dog nogle af alle dem, der fik en badge i stedet for et mærke. Dem vil vi gerne have byttet til et mærke.
  Hvordan får vi byttet badge om til mærker, og er det noget vi kan gøre gennem jer?
  Det drejer sig om ca. 20 mærker.

  På forhånd tak 🙂

  Mvh.
  Jonathan Glob
  Gruppeleder
  DDS Balle gruppe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *